Студентська наукова конференція, підсекція “Середня освіта (Географія)”

16 квітня 2024 року о 14.30 відбулася чергова студентська наукова конференція підсекції “Середня освіта (Географія)”.  Участь у конференції взяли 9 найкращих студенток ОП “Географія” спеціальності “Середня освіта (Географія)”.

Колективом кафедри економічної географії та екологічного менеджменту та керівником студентського наукового гуртка доц. Тетяною ЄМЧУК було відзначено найкращу доповідь студентки 4 курсу Оксани ОСАЧУК на тему: “Лідерство в освіті: ключові аспекти вчителя-лідера” (науковий керівник к.геогр.н. Ємчук Т.В.) яка відзначається не лише глибоким розумінням теми, але і вмінням чітко структурувати інформацію, привертаючи увагу до ключових моментів.

На конференції присутні мали можливість поділитися своїм досвідом та кращими практиками, спрямованими на підвищення якості навчання та розвитку здобувачів освіти. Були обговорені методики викладання, інноваційні підходи до навчання, а також результатами своїх досліджень у галузі Освіта/Педагогіка. Конференція створила сприятливу атмосферу для обміну ідеями та взаємного навчання, сприяючи подальшому розвитку освітньої системи і підвищенню професійного рівня майбутніх вчителів.

Захист наукових робіт на студентській науковій конференції є важливим етапом в академічному житті студентів, де вони мають можливість продемонструвати свої знання, дослідницькі навички та вміння публічно виступати. Цей процес сприяє розвитку професійних компетенцій, стимулює активний обмін ідеями та сприяє взаємному вивченню . Крім того, він відкриває можливості для отримання конструктивного фідбеку від наукового співтовариства, що допомагає студентам покращувати свої дослідницькі проєкти.

This entry was posted in Без категорії. Bookmark the permalink.