Діалог зі стейкхолдером

21 березня 2024 року відбувся діалог між здобувачами освіти та заступником директора Чернівецького регіонального центру підвищення кваліфікації Гакманом Сергієм Михайловичем, кандидатом історичних наук, доцентом.

Під час діалогу на тему “Проектна діяльність в умовах транскордонного співробітництва”, фахівець розповів про роль транскордонного співробітництва прикордонних територій України в системі регіонального розвитку та інтеграційних процесів. Він обговорив з присутніми особливості регіонального співробітництва в історії європейської інтеграції та в євроінтеграційній стратегії України, поділившись міркуваннями щодо потенційних можливостей для спільних проектів у різних сферах, зокрема економічного розвитку, туризму, культури, освіти та екології. Особлива увага була приділена обговоренню питання фінансування, стратегій залучення ресурсів та вирішенню потенційних проблем, що виникають під час співпраці між різними країнами та регіонами в умовах проектної діяльності. Цікавим також було питання фандрейзингу та пошуку альтернативних джерел фінансування транскордонних проєктів.

Наостанок, стейкхолдер обговорив з присутніми кейс еволюції інституціоналізованої інтеграції транскордонного співробітництва у сучасному світі.

Активними  учасниками заходу були здобувачі освітньо-професійних програм  «Менеджмент туристичної індустрії» другого (магістерського) та «Регіональний розвиток та просторове планування» першого (бакалаврського) рівнів вищої освіти. 

Організатор заходу к.е.н., доцент Підгірна В.Н.

 

This entry was posted in Без категорії. Bookmark the permalink.