Виїзний науковий семінар з залученням стейкхолдерів

17 листопада 2023 року на базі приватної садиби «Ратово» у селі Мигово відбувся науковий семінар за участю стейкхолдерів на тему: «Комунікація як ключовий фактор ефективного обслуговування туристів». Захід був організований викладачами кафедри економічної географії та екологічного менеджменту доц. Мариною Ячнюк та асистентами Марією Паламарюк, Ганною Єремією для здобувачів освіти освітньо-професійної програми «Менеджмент туристичної індустрії».

Метою семінару було обговорення питаннь комунікативного менеджменту та вплив його на ефективність обслуговування туристів.  К.геогр.наук., доц. Марина Ячнюк ознайомила присутніх з поняттям комунікації в туризмі, наголосивши на тому, що дане визначення  може розумітися широко та багатоаспектно як: спілкування, взаємодія, зв'язок між різними суб'єктами, передача інформації (повідомлень) або інформаційний обмін як процес, а також в прикладному плані як спосіб трансляції знань (досвіду).

Ресторатор Наталія Сідорко, підкреслила, що комунікація це складова будь-якої реальної результативної діяльності та повинна бути частиною економічного аналізу.

Власник садиби «Ратово» Іван Паламарюк на прикладі власного туристичного об’єкту продемонстрував як інформаційно працюєють інтернет можливості в його бізнесі. Говорив про сучасний туризм, що  вступив у новий етап свого розвитку, в якому інформація та її своєчасна передача відіграють визначальну роль у всіх сферах туристичної діяльності, при цьому саме сучасні інформаційні технології в туризмі стають найважливішим фактором економічного зростання галузі.

Приєднавшись дистанційно стейкхолдер Руслан Рудейчук поділився секретами комунікації,  організацією бізнесу в туристичному комплексі "Карпати Мигово".

Підсумовуючи роботу, учасники виїзного наукового семінару визначили, що комунікативний менеджмент як ключовий фактор ефективного обслуговування туристів є важливим елементом ефективного бізнесу.

Щиро вдячні всім учасникам наукового семінару: здобувачам освіти ОП «Менеджмент туристичної індустрії», викладачам кафедри економічної географії та екологічного менеджменту. Особлива вдячність нашим стейкхолдерам та окрема подяка власнику садиби за гарний відпочинок!

This entry was posted in Співпраця зі стейкхолдерами. Bookmark the permalink.